Servicii reprezentare exclusiva

In proiectele reprezentate exclusiv integram cu succes consultanta specializata, promovarea personalizata si reprezentarea in negociere.

Pozitionarea corecta in piata a proprietatii, din punct de vedere al pretului, va fi realizata in urma analizarii mai multor factori, precum: ofertele similare in zona, disponibile in aceiasi parametri ai pietei, de valoarea de tranzactionare a ofertelor similare in ultimul an, de conditiile economice (taxe, sezon, popularitatea zonei s.a.), de informatii despre interesul cumparatorilor pentru acest tip de proprietate.

In completarea promovarii clasice, investim intr-o strategie de marketing, care sa eficientizeze atat timpul implicat in pregatirea proprietatii, cat si pe cel de tranzactionare. Identificam acel element distinct, care da unicitate proprietatii dumneavoastra, punem accent pe evidentierea atuurilor ei (home staging, sedinta foto cu fotograf profesionist, tur virtual, recomandarea unui designer de interior), realizam campanii de marketing targetate si cautam colaborari de incredere prin alte agentii din piata.

Siguranta si discretia sunt importante pentru noi. Experienta pe care am castigat-o in ani de activitate in acest domeniu ne califica pentru a face o selectie buna a potentialilor cumparatori. Consultantul dedicat va pune la dispozitia dumneavoastra informatii corecte despre interesul clientilor pentru proprietatea reprezentata.

Vom transmite periodic un raport al activitatii pe care o desfasuram pentru proprietatea dumneavoastra si feedback din partea potentialilor clienti, astfel veti fi informat daca apar schimbari semnificative in piata care ar putea influenta pretul de tranzactionare, sau alte oportunitati.

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe