Arhitectura si Design Interior

Visul de a transforma o casa in acasa devine realitate prin arhitectii nostri, specialisti cu experienta de peste 18 ani in domeniu.

Fie ca decideti sa construiti un imobil de la zero sau sa amenajati, dupa dorintele dumneavoastra, o proprietate proaspat achizitionata, va oferim solutii complete de arhitectura, structura, instalatii si design interior, care, prin proiectele propuse, vor aduce plus valoare de estetica si confort, atat pentru dumneavoastra ca beneficiar, cat si pentru mediul construit in care vor fi implementate.

Un architect sau un designer vor tine cont de personalitatea, viziunea si dorintele dumneavoastra, reusind sa dea un aer de originalitate proiectului, vor crea un mediu coerent, practic si confortabil, incadrandu-se in acelasi timp in bugetul pe care il aveti la dispozitie si evitand costuri neprevazute.

In ultimii ani a crescut considerabil numarul cumparatorilor si al chiriasilor care isi doresc si isi permit o proprietate armonios amenajata, ce poate fi locuita imediat.

Pretul unei locuinte decorate cu ajutorul unui designer este de multe ori peste media pietei si timpul de tranzactionare este mult mai mic decat in cazul locuintelor ce necesita renovari sau amenajari.

Accesand serviciile integrate oferite de Leader Estate, veti beneficia de aprecierea rentabilitatii proprietatii dumneavoastra, economisind totodata timp si energie, necesare altfel in implementarea intregului proces.

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe