Inchiriere triplex I Primaverii

Bucuresti,  Primaverii

ID:1497

4.500€ / luna + TVA

Descriere apartament

Iti prezint spre inchiriere un apartament triplex spectaculos, cu 5 camere, situat intr-o cladire landmark din zona Primaverii, cea mai exclusivista zona din Bucuresti. Cladirea unica, cu un design architectural deosebit are o inaltime S+P+5 etaje, iar apartamentul propus este situat la etajele 3+4+5.

Spatiul interior are o suprafata utila de 186 mp, la care se adauga o terasa generoasa cu suprafata de 101 mp si este foarte eficient si armonios compartimentat. Primul nivel se deschide cu zona de zi, compusa din living generos, cu zona de dining si bucatarie inchisa, creind un spatiu ideal de socializare cu familia si prietenii. La acest nivel se mai afla 1 dormitor pentru oaspeti cu baie proprie si 1 grup sanitar pentru oaspeti. La etaj se afla zona de noapte, compusa din 3 dormitoare cu bai proprii, iar la ultumul nivel se afla terasa cu vedere libera asupra intregii zone.

Finisajele si dotarile de cea mai inalta calitate, suprafetele vitrate mari, inaltimea generoasa a camerelor si mobilierul atent ales, dau o nota de rafinament si eleganta  acestui apartament.  Confortul si siguranta ta sunt asigurate de paza permanenta, sistem de supraveghere video, lift, centrala termica individuala, incalzire in pardoseala, sistem de climatizare centralizat.
 In garajul subteran iti stau la dispozitie 2 locuri de parcare si o boxa.

Zona Primaverii este cea mai exclusivista zona din Bucuresti, fiind alegerea ideala atat datorita proximitatii fata de Parcurile Herastrau si Bordei, fata de polul de business Barbu Vacarescu – Floreasca, cat si datorita optiunilor variate de restaurant si cafenele selecte, scoli de renume, centre medicale, centre spa sau sali de fitness. Statia de metrou Aviatorilor este situata la 5 minute de mers.
Noi, echipa Leader Estate, iti punem la dispozitie un portofoliu diversificat de proprietati spre inchiriere si te invitam la o discutie pentru a descoperi acel apartament care ti se potriveste!

Caracteristici apartament

  • Numar Camere: 5
  • Zona: Primaverii
  • Suprafata utila: 186 mp
  • Numar Dormitoare: 4
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 5/5
  • Numar Bai: 5
  • Numar Balcoane: 1
  • Locuri Parcare: 2/garaj subteran
  • An Constructie: 2016
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale apartament

  •  Aer Conditionat:Da

     Bucatarie:Mobilata Utilata Inchisa

     Destinatie:Locuinta

     Electrocasnice:Aragaz Frigider Masina de spalat rufe Masina de spalat vase Hota

     Ferestre:Aluminiu

     Incalzire:Centrala proprie Incalzire pardoseala

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Exterior

     Lift:Da

     Mobilat:Lux

     Pereti:Faianta Lavabil

     Podele:Parchet Gresie

     Servicii:Administrare Menaj Paza

     Tip Imobil:Bloc

Harta

Oferte similare

INCHIRIERE
INCHIRIERE
INCHIRIERE
4.500EUR + TVA

Inchiriere penthouse I Kiseleff

icons 274m2
icons 5
icons 5
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe