Apartament in vila I Kiseleff

Bucuresti,  Kiseleff

ID:1458

1.700€ / luna

Descriere apartament

Iti propun spre inchiriere un apartament elegant cu 4 camere, situat intr-un imobil istoric din zona Kiseleff, una dintre cele mai exclusiviste zone ale Bucurestiului! 
Apartamentul se afla situat la Parterul unei vile dispusa pe Parter + 2 etaje, beneficiaza de doua intrari separate si a fost complet renovat in anul 2024.

Spatiul interior are o suprafata utila de 90 mp si o compartimentare foarte eficienta si armonioasa. Apartamentul se deschide cu zona de zi (30 mp), ce cuprinde livingul, care se continua cu zona de dining, separate printr-un glasvand de un birou de 13 mp, creand un spatiu ideal pentru momentele de socializare cu familia si prietenii. Bucataria este separata de zona de zi, putand fi accesata si prin intrarea secundara a apartamentului. Zona de noapte este compusa din 2 dormitoare de 16 mp, respectiv 10 mp, deservite de 1 baie si un grup sanitar.

Finisajele si dotarile de calitate, suprafetele vitrate mari, inaltimea generoasa a camerelor si mobilierul clasic, elegant, impecabil intretinut, dau o nota de rafinament si eleganta  acestui apartament.
Parcarea se poate face la exterior, in fata imobilului, imobilul fiind amplasat pe colt, cu intrare din doua strazi.

Imobilul este situat pe o strada foarte linistita si selecta din apropierea Parcurilor Kiseleff si Herastrau, zona fiind o alegere excelenta daca apreciezi linistea, discretia sau activitatile in aer liber. In zona exista numeroase optiuni de restaurante, cafenele, scoli si gradinite de renume, centre medicale si centre spa.
Noi, echipa Leader Estate, iti punem la dispozitie un portofoliu diversificat de proprietati spre inchiriere si te invitam la o discutie pentru a descoperi acel apartament care ti se potriveste!

Caracteristici apartament

  • Numar Camere: 4
  • Zona: Kiseleff
  • Suprafata utila: 90 mp
  • Numar Dormitoare: 2
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: parter/2
  • Numar Bai: 2
  • An Constructie: 1940
  • Clasa Energetica: 0

Caracteristici generale apartament

  •  Aer Conditionat:Da

     Bucatarie:Mobilata Utilata Inchisa

     Destinatie:Locuinta

     Electrocasnice:Aragaz Frigider Masina de spalat rufe Masina de spalat vase Hota TV

     Ferestre:Lemn

     Incalzire:Centrala proprie

     Interfon:Da

     Mobilat:Clasic

     Pereti:Faianta Lavabil

     Podele:Parchet Gresie

     Tip Imobil:Vila

Harta

Oferte similare

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe