Inchiriere apartament cu gradina I Kiseleff Aviatorilor

Bucuresti,  Kiseleff

ID:1457

4.000€ / luna

Descriere apartament

Iti propun spre inchiriere un apartament deosebit, cu 4 camere si terasa - gradina, situat in zona rezidentiala Aviatorilor -Kiseleff. Imobilul a fost finalizat in anul 2014, este structurat S+P+4 etaje, apartamentul propus fiind situat la Parterul imobilului.

Apartamentul are o suprafata utila de 185 mp, la care se aduga o terasa-gradina de 65 mp. Spatiul interior este foarte eficient si armonios impartit in zona de zi compusa din living generos, cu zona de dining, ce se continua cu bucataria inchisa, creand un spatiu ideal pentru momentele de socializare cu familia si prietenii si zona de noapte, compusa din dormitor matrimonial cu baie proprie, 2 dormitoare secundare cu bai proprii si grup sanitar pentru oaspeti. Livingul se deschide catre o terasa – gradina de 65 mp, ce completeaza perfect ambientul cald si primitor al apartamentului. 

Confortul iti este asigurat de designul deosebit al apartamentului, suprafetele vitrate mari si finisajele si dotarile de cea mai buna calitate: centrala termica de imobil, ventilatie prin ventilo-convectori, parchet din lemn masiv, tamplarie exterioara din aluminiu.
Siguranta iti este asigurata prin serviciu de paza 24/7, sistem de supraveghere video, iar in garajul subteran iti sta la dispozitie 1 loc de parcare.

Zona Aviatorilor este una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucuresti, fiind alegerea ideala atat datorita proximitatii fata de Parcurile Herastrau si Kiseleff sau fata de polul de business Barbu Vacarescu – Floreasca, cat si datorita optiunilor variate de restaurante si cafenele selecte, scoli de renume, centre medicale, centre spa sau sali de fitness. Statia de metrou Aviatorilor este situata la doar 2 minute de mers.
Noi, echipa Leader Estate, iti punem la dispozitie un portofoliu diversificat de proprietati spre inchiriere si te invitam la o discutie pentru a descoperi acel apartament care ti se potriveste!

Caracteristici apartament

  • Numar Camere: 4
  • Zona: Kiseleff
  • Suprafata utila: 185 mp
  • Numar Dormitoare: 3
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: parter/4
  • Numar Bai: 4
  • Numar Balcoane: 1
  • Locuri Parcare: 1/garaj subteran
  • An Constructie: 2014
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale apartament

  •  Aer Conditionat:Da

     Bucatarie:Mobilata Utilata Inchisa

     Destinatie:Locuinta

     Electrocasnice:Aragaz Frigider Masina de spalat rufe Masina de spalat vase Hota

     Geam baie:Da

     Incalzire:Centrala Imobil

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Exterior

     Lift:Da

     Mobilat:Modern

     Podele:Parchet Gresie

     Servicii:Administrare Menaj Paza

     Tip Imobil:Bloc

Harta

Oferte similare

INCHIRIERE
4.000EUR + TVA

Inchiriere apartament I Primaverii

icons 175m2
icons 4
icons 3
INCHIRIERE
4.000EUR + TVA

Inchiriere apartament I Primaverii

icons 175m2
icons 4
icons 3
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe