Inchiriere apartament cu gradina I Dorobanti Capitale

Bucuresti,  Dorobanti

ID:1134

4.200€ / luna + TVA

Descriere apartament

Iti propun spre inchiriere un superb apartament cu 4 camere si 2 terase-gradina, situat intr-un imobil exclusivist din zona Dorobanti - Capitale.

Imobilul a fost finalizat in anul 2008, este structurat S+P+5 etaje, apartamentul propus fiind situat la Parterul imobilului.

Apartamentul are o suprafata utila de 188 mp, la care se aduga 2 terase amenajate cu spatiu verde, in suprafata totala de 170 mp. Spatiul interior este foarte eficient si armonios impartit in zona de zi, ce cuprinde living de 76 mp, cu deschidere catre o terasa de 60 mp, bucatarie inchisa, grup sanitar pentru oaspeti si zona de noapte, compusa din dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, alte 2 dormitoare, deservite de o baie. Zona de noapte are acces catre cea de-a doua terasa, in suprafata de 110 mp.

Apartamentul  beneficiaza de finisaje si dotari de calitate superioara, suprafete vitrate mari si este oferit spre inchiriere cu bucataria complet mobilata si utilata si dressinguri in fiecare camera si pe hol.

Confortul si siguranta iti sunt asigurate de servicii de paza 24/7, supraveghere video, lift, centrala termica proprie, incalzire prin ventiloconvectori de pardoseala si radiatoare, AC centralizat.

In garajul subteran iti sta la dispozitie 1 loc de parcare.

Dorobanti Capitale este una dintre cele mai exclusiviste zone ale Bucurestiului, fiind o zona preponderent de vile somptuoase, sedii de ambasade si imobile rezidentiale exclusiviste. Aceasta este o alegere excelenta daca apreciezi linistea, discretia sau activitatile in aer liber. In zona exista numeroase optiuni de restaurante, cafenele, scoli si gradinite de renume, centre medicale si centre spa, iar parcul Kiseleff se afla la doar 5 minute de mers.

Noi, echipa Leader Estate, iti punem la dispozitie un portofoliu diversificat de proprietati spre inchiriere si te invitam la o discutie pentru a descoperi acel apartament care ti se potriveste!

Caracteristici apartament

  • Numar Camere: 4
  • Zona: Dorobanti
  • Suprafata utila: 188 mp
  • Numar Dormitoare: 3
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: parter/5
  • Numar Bai: 3
  • Locuri Parcare: 1/garaj subteran
  • An Constructie: 2008
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale apartament

  •  Aer Conditionat:Da

     Bucatarie:Mobilata Utilata Inchisa

     Destinatie:Locuinta

     Electrocasnice:Aragaz Frigider Masina de spalat rufe Masina de spalat vase Hota

     Ferestre:Aluminiu

     Geam baie:Da

     Incalzire:Centrala Imobil

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Exterior

     Lift:Da

     Mobilat:Nemobilat

     Pereti:Faianta Lavabil

     Podele:Parchet Gresie

     Servicii:Administrare Menaj Paza

     Tip Imobil:Bloc

Harta

Oferte similare

INCHIRIERE
4.000EUR + TVA

Inchiriere apartament I Primaverii

icons 175m2
icons 4
icons 3
INCHIRIERE
4.000EUR + TVA

Inchiriere apartament I Primaverii

icons 175m2
icons 4
icons 3
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe